Szállásunkon az apartmanok a legkülönfélébb variációkban foglalhatók. Választható egy légteres, két személyestől a több légteres, akár 6 személyes apartmanig bármi. Az összes apartman konyhasarokkal és külön fürdőszobával rendelkezik.

Hajszárító, kábel tv, és természetesen az egész komplexum területén elérhető wi-fi kapcsolat is az alapfelszereltség része.

Wellness & Spa

A pihenésre, felfrissülésre vágyókat magas színvonalú spa és wellness központ várja. A wellness terület egyik részében egy 14 x 6m-es, beltéri medence található, hidromasszázs és turbo-jet sarokkal, pihenőágyakkal és büfével. A másik, jelentős részében pedig finn és infra szauna, sókamra, török gőzfürdő, "floating-spa", hammam, Kneipp-fürdő, valamint 37 Celsius fokos tepidarium ágyak sorakoznak. Minden vendég díjmentesen kap teljes spa garnitúrát, mely fürdőköpenyt, törülközőt és szauna lepedőt, valamint papucsot is tartalmaz. A gyerekeket külön wellness részleg várja medencével és csúszdával, valamint kávézóval a szülőknek. Ajánlataink elengedhetetlen része a több alkalmas wellness belépő apartmanos vendégeink számára is

Éttermek és bárok

A komplexumban két étterem található. Az egyik a hotel vendégei és a félpanziót igénybevevő apartmanos vendégek számára kínál svédasztalos ellátást, míg a másik étteremben á la carte fogyaszthatunk nemzetközi és helyi fogásokat is kedvező árakon, vagy akár beülhetünk egy laza esti borozgatásra is. Érdemes kipróbálni a helyi specialitásokat, mint a csevap, vagy a pljeskavica, hiszen ezek hozzátartoznak a balkáni életérzéshez! A sörözőben esténként élő zene vagy dj is előfordul, ha valaki kicsit tovább nyújtaná az estét. A hotel lobby bárjában koktélozhatunk is, vagy a reggeli kávénkat is elfogyaszthatjuk.

Tekintse meg szabad időpontjainkat!