A Hotel Putnik**** Superior Kopaonik legszebb részén, 1650 méteren, Sunny valley-ben található, az 1C sípálya közvetlen közelében. A hotel először 1958-ban nyitotta meg kapuit, majd 1985-ben kibővítették azt egy újabb szárnnyal. 2018-ban a szálloda teljes körű felújításon esett át, kívül-belül megújult.

A felújítás során egy rendkívül modern, mai irányzatoknak megfelelő és elegáns, letisztult design-t kapott. Kényelmes és hangulatos belső tereiben első osztályú kiszolgálásban lehet részünk. Az új létesítményben 116 lakóegységben 270 ágy várja vendégeinket.

A hotel vendégeit számos lehetőség és szolgáltatás fogadja a téli szezonban is. Az elmaradhatatlan wellness és spa részlegen felül játszóház és gyerekmozi is várja a családokat. A sítároló és síkölcsönző mellett akár quadot is bérelhetünk. Parkoló és ATM is rendelkezésre áll. A szobák összkomfortosak, és jól felszereltek, ajánlataink része a korlátlan wellness használat és a félpanzió is.

Félpanzió
A reggeli és a vacsora is svédasztalos, széles helyi és nemzetközi választékkal, professzionális kiszolgálással. A 250 férőhellyel rendelkező étterem a hotel központi, kiemelt részén várja vendégeit, családias és otthonos környezetben.

Spa
Egy átsíelt nap után mindig jólesik a lazítás a wellness részlegben. A beltéri medence kötelező program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Vendégeink rendelkezésére áll még finn és infra szauna, gőzfürdő, tepidarium vagy akár egy regeneráló masszázs.

Tekintse meg szabad időpontjainkat!